субота, 30 травня 2015 р.

Прощання з дитинством



Ось і все: закінчилися уроки, пролунав останній дзвінок. Випускники 2015 року зібралися востаннє, щоб разом зустріти свій перший дорослий світанок.
Та спочатку пролунали вітальні слова від найближчих і найдорожчих учителів, батьків на урочистостях з нагоди закінчення навчання у школі у Палаці культури «Хімік», від найповажніших людей Рівного – у центрі міста під час проведення традиційного параду випускників, а потім були танці і розваги у кафе.
Кожен учасник свята «Випускник – 2015» відчував біль від прощання з однокласниками і радість зустрічі з майбутнім. У цей день усім щеміло серце від розуміння, що все – востаннє: і напутні слова директора школи Макарчук Оксани Петрівни, класного керівника Саприкіної Наталії Олександрівни, першої вчительки Войтюк Ніни Адамівни, і благословенний хліб від батьків Кравчука Ростислава Романовича та Меткої Ірини Мелентіївни, і прощальний віденський вальс від Бойчук Аделіни, і останній танок та пісня від випускників.
Ліна Костенко у «Пісеньці із варіаціями»  справедливо зазначила:«Кожен фініш – це, по суті, старт». Таким стартом у нове доросле життя стали здобуті атестати звичайного зразка двадцятьма учнями  та атестат з відзнакою за особливі успіхи у навчанні Меткою Оксаною.
Випускний вечір вдався на славу, адже відпочивати, як і вчитися та працювати, наші учні, їхні батьки та вчителі уміють. Усім було затишно і тепло від спільно проведених годин. Сподіватимемося, що доля наших випускників буде такою ж яскравою і незабутньою, як і їхнє свято «Випускник – 2015».
   Щасти Вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар