пʼятниця, 29 травня 2015 р.

Останній урок від випускників





Довгих 11 років випускники 2015 року мріяли побувати у ролі вчителів. Цю мрію їм вдалося здійснити 29 травня на останньому уроці «Прощавай, дитинство миле! Дзвоник золотий!». Одинадцятикласники запросили до актової зали адміністрацію школи, вчителів, батьків, усіх тих, хто дбав про  їхнє здоров’я, чистоту і порядок приміщень, де навчалися протягом 11 років, забезпечували  підручниками, організовували дозвілля, допомагали відновитися після важких стресових ситуацій.
Дорослим довелося побувати у ролі учнів: вони відповідали на непрості запитання, розповідали, що давало  їм сили щодня приходити на уроки усміхненими, повними сил і енергії, прощати усі помилки й образи. У черговий раз учителям вдалося довести, що вони найкращі і наймудріші. Наостанок учителі-випускники запропонували своїм учням-учителям створити колаж «Випускник-2015 через десять років». Із цим завданням наставники впоралися на «12», адже передбачили щасливу долю своїм випускникам, у яких обов’язково все складеться якнайкраще.
Шкільні роки немислимі без материнської щасливої сльози, батькового гарячого слова, тож любим батькам одинадцятикласники дякували за те, що вони дали  життя, що завжди вірили в їхні сили і були поряд у найважчі хвилини.
На останньому уроці лунало багато теплих слів вдячності, панувала домашня затишна атмосфера, але найголовнішими все ж були Любов, Щирість і Людяність наших випускників.
   Дякуємо Вам за усе!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар