пʼятниця, 29 травня 2015 р.

Останній дзвоник 2015




29 травня  востаннє пролунав дзвоник для випускників 2015 року. У цей день школярі 11 класу із сумом прощалися із дитинством, яке пройшло тихо і непомітно, і радісно зустрічали таке очікуване і невідоме доросле життя. На свято Останнього дзвоника завітали гості, вчителі, батьки випускників.

Радо вітали із закінченням навчання у школі і бажали одинадцятикласникам впевнено стати на життєву дорогу директор школи Макарчук Оксана Петрівна, депутат Рівненської міської ради Радько Микола Олексійович, учитель початкових класів Романчук Галина Григорівна, класний керівник Саприкіна Наталія Олександрівна. Особливо трепетним було слово батьків Філіпчук Наталії Олександрівни та Меткого Михайла Миколайовича, які за доброю народною традицією поблагословили дітей хлібом-сіллю на довгу і щасливу долю. Звернулися до одинадцятикласників і учні перших класів, які побажали завжди пам’ятати  роки, проведені в рідній школі.  Із вдячним словом школі виступили випускники і подарували усім присутнім на святі танок та пісню.
А потім школа запросила уже своїх дорослих дітей на останній у їхньому житті урок.До школи учні пройшли під рушниками, які з благословінням простелили їм батьки.
Щасти ж вам, наші рідні випускники, Божої ласки  вам, нехай у душі не вигасне зірниця і мудрість літ не стане тягарем, хай оминають вас і горе, і біда. Пахучим цвітом стелиться дорога. Добра і радості вам всім від Бога, поваги і здоров’я на літа!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар